Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2017. november 4., szombat

Ibolyaláng meditáció

Naponta amikor szükségesnek érzed


Segítségül hívjuk Mihály Arkangyalt és az ő erős seregét, hogy teljes biztonságot és védelmet nyújtsanak számunkra. Ibolyalángot hívunk be, hogy átalakítson, megtisztítson és feloszlasson minden negatívitást.



Instrukciók:



1. Mielőtt elkezded a meditációt, kezdd el lejátszani ezt a zenét, ami az Éterikus Felszabadítás Meditáció videójához készült, hogy fokozd a szándékod erejét és fókuszát.

2. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára.Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó középpontjába és jeleníts meg gondolatban egy arany és zöld fényt spirál alakban mozogni magad körül, hogy ezzel megerősítsd a kapcsolatod Gaia-val. 

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.Gondolatban jeleníts meg egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. 

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele.
Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ibolyalángot, ami megtisztítja a chimera még meglévő Long Island-en lévő bázisait, beleértve a Relativisztikus nehézion-ütköztetőt és annak energiamezőjét a plazma, éteri és asztrálsíkokon.

Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy ez az ibolyaláng szétterjed egész Észak-Amerikán és megtisztítja azt.

Majd lásd, ahogy ez az ibolyaláng még jobban kiterjed, míg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezőjét a plazma, az éteri és az asztrálsíkokon.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Felemelkedett Mesterek Fénye körbeveszi a Földet és a béke Fehér Galambja aranyfényben ragyog, és felemelkedik az ibolyalánggal a long island-i chimera bázis felett.

Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ibolyaszínű és fehér élet virága rácsot, ami körülöleli a bolygót, hogy fénnyel aktiválja a planetáris rácsot.

7. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők ellenőrzésük alatt tartják a plazmarácsot a Föld körül, eltüntetik a Yaldabaoth entitás fejét és felgyorsítják a toplet bombák megsemmisülését, hogy felgyorsítsák a bolygó felszabadítását az Eseménykor.





A Fény győzelme!



Csak az Instrukciók-Videók

Bővebb információ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése