Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2017. november 4., szombat

Napi meditáció a toplet bombák eltávolítására

Toplet bombák eltávolítását felgyorsító folyamat meditációja:


Téli időszámításkor 15:00 óra
Nyári időszámításkor 16:00 óra

Folyamatot felgyorsító meditáció:




1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd vele a Föld és lakói gyógyulásának, a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy kékesfehér fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból, ami áthalad az Orion csillagképben található csillagkapun, majd a Naprendszerünk összes Fénylényén és a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Jeleníts meg gondolatban magad előtt el egy másik Fényoszlopot, ami a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Majd az Orion csillagképbe érkezik és végül kapcsolódik a Galaktikus Központhoz és a Forráshoz.

5. Most két fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN fehér tüze kiárad a Forrás és a Föld között lévő Fényoszlopból és kiterjed az egész Földön, a légkörében, majd azon túl, az űrben, megtisztítva minden megmaradt toplet bombától az összes síkon (fizikai, plazma, éteri síkokon, stb.) a Naprendszerben. Eltávolít minden anomáliát, és egységet hoz, elősegítve, hogy a Forrás könnyebben megnyilvánulhasson Gaia-n, és véget vethessen a karanténnak.

7. Lásd, ahogy a Fényerők eltávolítanak és szétoszlatnak minden megmaradt toplet bombát, míg el nem érnek egy bizonyos határt, amikor az összes azonnal eltávolításra kerül és beindítja az Eseményt.

*7. Ha vezettetést érzel, behívhatod Metatron arkangyalt, hogy segítsen a megtisztítás folyamatában.


A Fény győzelme!


Bővebb információ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése