Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2017. november 4., szombat

Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció

Téli időszámítás szerint minden vasárnap 16:45 órakor
Nyári időszámítás szerint minden vasárnap 17:45 órakor

Ez a meditáció egyénileg és csoportban is végezhető. Ha egyedül végezzük, legjobb, ha 2 percig végezzük, reggel, ébredés után és közvetlenül elalvás előtt.




Hozd magad ellazult tudatállapotba. Kapcsolódj az Én Vagyok jelenlétedhez.


1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd azt a folyamatot, hogy elválasztod Gaiat a Yaldabaothtól és a két féregszerű plazma parazitától minden idő/tér dimenzióban és síkon.

2. Jeleníts meg gondolatban két arany kört nyolcas alakban a földön magad előtt.

3. A hozzád közelebb eső arany kör közepén jelenítsd meg gondolatban magad előtt a "Gaia" szót gyönyörű virágokból kiírva, melyek a kör talajából nőnek ki.

4. Gaia körével szemben gondolatban jelenítsd meg a másik arany kört Yaldabaothtal és a két féregszerű plazma parazitával a földön.

5. Töltsd meg mindegyik kört a lények esszenciájával, érezd, hogy a földön előtted helyezkednek el. A körök érintsék meg, de ne fedjék egymást.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a két kör érintkezési pontjából kiindulva egy ragyogó neonkék fény áramlik a Yaldabaoth és a két féregszerű plazma parazita körül az óramutató járásával megegyező irányban a talajon, míg a ragyogó kék fény be nem tölti az egész kör vonalát.

7. Hagyd, hogy a két kör érintkezési pontjából ez a neonkék fény tovább áramoljon a talajon a bal oldali körön, Gaia körül, az óramutató járásával ellentétes irányban, majd vissza oda, ahol a két kör érinti egymást, egy nyolcast formálva. Hagyd, hogy ez a ragyogó neonkék fény körbeáramoljon a nyolcas alakzaton 2 percig.

8. Ahogy a fény egyre áramlik, érezd, Gaiat, Yaldabaothot, a két féregszerű plazma parazitát és a ragyogó kék fényt, a talajhoz rögzülve.

9 Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört, megszabadítva Gaiat a Yaldabaothtól és a plazma parazitáktól.

10. Mondj köszönetet minden leckéért, amit megtanultál és minden lénynek, akik segítettek Gaia felszabadításában.


A Fény győzelme!


https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése